Vabilo – Predstavitev produkta Košarica dobrot z Idrijskega

V torek, 6. 10. 2020 ob 16. uri organiziramo zanimivo delavnico o Trajnostnih turističnih produktih z navezavo na razvoj kolektivne blagovne znamke Idrija izbrano.

Prvi del delavnice bo izvedla Vojka Žgavec Clemenz in bo potekala v okviru projekta ”DIDE Škofja Loka in Idrija”.  

Drugi del delavnice bomo izvedle sodelavke Zavoda za turizem Idrija. Predstavile bomo KOŠARICO DOBROT Z IDRIJSKEGA, kot primer trajnostnega produkta in poslovne priložnosti za ponudnike. Košarico bodo sestavljale dobrote, ki imajo certifikat odličnosti KBZ Idrija izbrano. Košarico torej vidimo kot nadgradnjo obiska naših krajev, kot dodano vrednost namestitvam brez nudenja obrokov, kot doživetje lokalne kulinarike in kot iztočnico za obisk ponudnikov, katerih dobrote sestavljajo zajtrk.

Predstavili bomo možnosti sodelovanja pri oblikovanju, pripravi, prodaji in trženju produkta.  

Vljudno vabljeni!

Delavnica bo potekala v Mednarodnem centru idrijske čipke, Mestni trg 2, Idrija.

Obvezne so predhodne prijave, ki jih sprejemamo na masa.cibej@geopark-idrija.si ali 05/373 40 74. Dogodek se bo izvajal v skladu s priporočili NIJZ.

Drugi del delavnice je organiziran v sklopu projekta Kulturna dediščina kot poslovna priložnost. Za vsebino je odgovoren Zavod za turizem Idrija. Operacijo Kulturna dediščina kot poslovna priložnost sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa za razvoj podeželja RS 2014-2020. Organ upravljanja določen za izvajanje programa razvoja podeželja RS 2014-2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.