Vabilo na delavnico: Možnosti izvajanja turističnih dejavnosti v KPZI

Vabimo vas na delavnico Možnosti izvajanja turističnih dejavnosti v krajinskem parku Zgornja Idrijca, ki bo potekala v torek, 24. 5. 2022 ob 16:30 uri v okrepčevalnici Pr’ Fežnarju (Idrijska Bela 14, 5280 Idrija).

Na delavnici vas bomo seznanili z možnostmi razvoja različnih oblik turističnih dejavnosti na kmetiji oziroma z drugimi oblikami izvajanja te dejavnosti. Poudarek bo tudi na trajnostnem razvoju turističnih dejavnosti in na pridobivanju trajnostnih znakov.

K udeležbi vabimo vse, ki bi se želeli ukvarjati, ali pa se že ukvarjate, s turistično dejavnostjo v Krajinskem parku Zgornja Idrijca. Zaželeno je, da bi na delavnici prebivalci in drugi interesenti izrazili želje in načrte, da vam bomo pristojne inštitucije lahko pomagale z vsemi potrebnimi informacijami za izvedbo vaših načrtov.

Delavnico organizirajo in jo bodo vodile predstavnice Idrijsko-Cerkljanske razvojne agencije d.o.o. Idrija, Občine Idrija in Zavoda za turizem Idrija.

Zaradi lažje organizacije prosimo za predhodno prijavo do ponedeljka 23. 5. 2022 na elektronski naslov: mojca.gorjup-kavcic@geopark-idrija.si ali mobilno telefonsko številko: 041 557 892. Ob prijavi prosim sporočite, katere dejavnosti že izvajate ali načrtujete izvajati, da vam bomo lahko natančneje odgovorili na vaša vprašanja.