Iščemo vodnike za vodenje po razstavi Zapisano v kamninah

Vse zainteresirane (trenutne in bodoče vodnike) vljudno vabimo na poglobljeno vodenje po razstavi Zapisano v kamninah, ki se bo odvijalo v torek, 28. 2. 2023 od 16:30 do 18:30 ure. Predstavili vam bomo vsebino razstave ter se dogovorili za termin predstavitvenega vodenja za pridobitev vodniške “licence”.

Kraj dela: Center za obiskovalce Geoparka Idrija (Prelovčeva 5, Idrija)

Pogoj: starost najmanj 15 let, aktivno znanje slovenskega, zaželeno tudi znanje angleškega jezika oz. drugega tujega jezika (italijanščina, nemščina itd.)

Dodatno: komunikativnost, samostojnost, fleksibilnost

Naj vam predstavimo še nekaj statistike obiska razstave. V preteklem letu, ki je bilo tudi prvo z neomejenim odprtjem, je razstavo obiskalo skupaj 1403 obiskovalcev. Od tega dobrih 43% šolskih skupin in 22% turističnih agencij, ostalo so bili posamezniki. Obisk skupin se v letu 2022 v primerjavi z letom 2021 več kot podvojil in k podobnim rezultatom bomo s promocijo in različnimi organiziranimi aktivnostmi v centru stremeli tudi v letu 2023, kar bi vam omogočalo kontinuirana vodenja in posledično lažjo izvedbo in manj posamičnih priprav.

Več informacij: mojca.gorjup-kavcic@geopark-idrija.si ali 041 557 892.

Zaradi lažje izvedbe prosim za predhodno prijavo na zgoraj navedene kontakte do 24. 2. 2023.

Še enkrat prisrčno vabljeni na vodenje in pridobitev licence.