KOLEKTIVNA BLAGOVNA ZNAMKA IDRIJA IZBRANO – SKLOP DELAVNIC ZA PONUDNIKE

KOLEKTIVNA BLAGOVNA ZNAMKA IDRIJA IZBRANO – SKLOP DELAVNIC ZA PONUDNIKE

Petek, 17. maj 2019

V okviru aktivnosti za razvoj KBZ IDRIJA IZBRANO, smo v sredo, 15.5.2019 gostili štiri zanimive gostje, ki so za zainteresirane ponudnike pripravile zanimive vsebine.

Dr. Jana Vilman Proje jim je predstavila celostno grafično podobo znamke Idrija izbrano in kateri materiali, oblikovani v skladu s celostno grafično podobo, so ponudnikom na voljo.

Na delavnici dr. Tanje Lešnik Štuhec je bilo ponudnikom predstavljeno, kako pomembno je, da si za poslovanje pripravijo dober marketinški načrt in kaj le ta vsebuje.

Kako izgleda poslovanje in delo z gosti na Turistični kmetiji Urška je udeležencem predstavila Urška Topolšek Planinšek. Razkrila je tudi na kakšen način razvaja goste in kako pomembno je sodelovanje z ostalimi ponudniki nekega območja.

Prav o sodelovanju s ponudniki je govorila Valerija Verhovnik, ki je med drugim tudi članica društva Hudournik, katerega glavni namen je prav povezovanje ponudnikov Idrijsko – Cerkljanske regije in njihovo vključevanje v različne aktivnosti, ki jih društvo pripravlja.

Za udeležence je pripravila tudi prigrizke, ki so bili sestavljeni iz izdelkov in surovin lokalnih ponudnikov.

Elektronska obvestila

Želite biti obveščeni o novostih in dogodkih?

Vreme

PON
TOR
SRE

12 / 25 °C

15 / 24 °C

16 / 22 °C

Geopark Idrija je družaben

Sledite nam na družabnih omrežjih #geoparkidrija