NAPOVEDUJEMO: DELAVNICI ZA PONUDNIKE S PODROČJA KULINARIKE TER ORGANIZATORJE PRIREDITEV, TURISTIČNIH PAKETOV IN DOŽIVETIJ

NAPOVEDUJEMO: DELAVNICI ZA PONUDNIKE S PODROČJA KULINARIKE TER ORGANIZATORJE PRIREDITEV, TURISTIČNIH PAKETOV IN DOŽIVETIJ

Četrtek, 17. maj 2018
Geopark Idrija v okviru projekta Danube GeoTour postavlja temelje za razvoj nove kolektivne znamke. Ena izmed aktivnosti, ki jih v sklopu tega v letošnjem letu izvajamo, je tudi izobraževanja na temo razvoja lokalnih produktov. V aprilu smo že uspešno izvedli delavnico za ponudnike rokodelskih izdelkov, tokrat pa napovedujemo dve delavnici. Prva je namenjena ponudnikom najrazličnejših prehranskih izdelkov in gostincem, ki pripravljajo jedi in pijače, postrežene na gostinski način. Drugo delavnico pripravljamo za organizatorje prireditev, turističnih paketov, delavnic in turističnih doživetij. Obe delavnici bosta potekali v sredo, 13. junija 2018, in ju bomo izvedli skupaj z našimi zunanjimi svetovalci.   
Udeležencem bo predstavljeno, na kaj vse morajo biti pozorni, ko pripravljajo izdelek, produkt, prireditev ali doživetje, da bo to ustrezalo pogojem za pridobitev certifikata blagovne znamke Geoparka Idrija. Izvedeli bodo, kako se na ocenjevanje prijaviti in kakšne so prednosti certificiranih izdelkov, prireditev in doživetij. Vabljeni, da morebitne izdelke ali ideje, ki jih že imate, predstavite na delavnici in tako dobite prvo mnenje in predloge za morebitno izboljšavo oziroma dodelavo.
 
Lokacija, ura in program delavnic bodo objavljeni naknadno. Udeležba je brezplačna.  
 
Lepo prosimo, da sporočilo posredujete vsem, ki bi jih sodelovanje zanimalo. Za vse dodatne informacije smo na voljo na e-naslovu nina.erjavec@visit-idrija.si in na tel. številki 05 93 44 077.
 
Projekt je sofinanciran iz skladov Evropske unije (ESRR, IPA).

Elektronska obvestila

Želite biti obveščeni o novostih in dogodkih?

Vreme

SRE
ČET
PET

16 / 22 °C

15 / 24 °C

18 / 23 °C

Geopark Idrija je družaben

Sledite nam na družabnih omrežjih #geoparkidrija