NAGRADNA IGRA

NAGRADNA IGRA

Sreda, 24. avgust 2016
Hleviška planina je ena izmed najlepših pohodniških/izletniških točk v Geoparku Idrija. Ni naključje, da ravno tam nastaja nova interpretacijska točka v Geoparku Idrija, saj je posebna tudi po geografski legi; leži namreč v sredini Geoparka Idrija.

Na otroškem »IGRIŠČU MED KAMNINAMI IN ROŽICAMI« so na enem mestu zbrane vse kamnine, ki jih lahko vidimo na povšju Geoparka Idrija. Te kamnine so umeščene med igrala; tako jih bodo otroci spoznavali na igriv način, odrasle pa bodo prav tako spodbudile, da si jih ogledate in se za kratek čas vrnete k Materi Zemlji.

Otvoritev igrišča bo 11.9.2016 na Hleviški planini. Do takrat bo potekala NAGRADNA IGRA z naslovom Geološko popotovanje po Geoparku Idrija s privlačnimi nagradami. Na spletni strani in na socialnih omrežjih bomo redno objavljali epizode iz geološke zgodovine z vprašanjem. Črke v odgovoru na vsakokratno vprašanje bodo na koncu dale geslo, ki bo končna rešitev nagradne igre.


                         GESLO:          _ _    _ _ _ _ _ _ _    _ _    I _ _ I _ _


To geslo (rešitev) boste poslali do sobote 10.9. na email: info@geopark-idrija.si in šli v žrebanje za privlačne nagrade na dan otvoritve igrišča, to je 11.9. na Hleviški planini.

Več o nagradni igri in posamezne objave si poglejte TUKAJ.


1.    nagrada: 3-dnevni izlet v Monte Amiato (Toscana)
2.    nagrada: kosilo za dve osebi v Koči na Hleviški planini
3.    nagrada: knjiga 70 Geoloških znamenitosti Slovenije
4.    nagrada: majica Očistimo gore
5.    nagrada: skodelica Zavarovalnice Triglav

Sponzorji nagradne igre so: Center za idrijsko dediščino – Geopark Idrija (Program Europe for Citizens), Planinsko društvo Idrija, Geološki zavod Slovenije, Zavarovalnica Triglav

Elektronska obvestila

Želite biti obveščeni o novostih in dogodkih?

Vreme

PON
TOR
SRE

4 / 18 °C

7 / 12 °C

8 / 10 °C

Geopark Idrija je družaben

Sledite nam na družabnih omrežjih #geoparkidrija