VABLJENI NA DOGODEK GEOPARKI IN TRŽENJE

Četrtek, 02. oktober 2014
Spoštovani,

Vabimo vas, da se udeležite dvodnevnega srečanja na temo »Geoparki in trženje«, ki bo potekal 21. in 22.10.2014. Dogodek bo tudi priložnost, da se spoznamo, izmenjamo izkušnje ter poiščemo možnosti za tesnejše sodelovanje v prihodnosti.

Prvi dan bo potekal v Geoparku Idrija. Začeli bomo s predavanjem dr. Tanje Lešnik Štuhec, priznane strokovnjakinje s področja managementa zavarovanih območij in turističnih destinacij. Predavanju bo sledila praktična delavnica, na kateri bodo udeleženci izmenjali svoje izkušnje in na podlagi dobrih praks naredili načrt trženja destinacije in blagovne znamke Geopark. Popoldan bomo preživeli na terenu, na območju Geoparka Idrija in obiskali nekatere ponudnike Geoparka Idrija, ki so uspešni v trženju svojih produktov.

Naslednji dan (22.10.) bo namenjen organizirani ekskurziji v sosednji geopark - Geopark Karavanke.

Natančnejši program si lahko pogledate spodaj (v prilogi).

Za dogodek »Geoparki in trženje« smo pridobili tudi sredstva iz programa IGCP, s katerim bomo pokrili stroške delavnice, izleta po Geoparku Idrija in ekskurzije v Geopark Karavanke/Karawanken.

Vsak udeleženec sam krije prevozne stroške ter stroške prenočitve (za udeležence smo pripravili posebej ugodne cene nočitev, ki jih lahko vidite v prijavnici).

Na dogodek se lahko prijavite tako da do 13. oktobra 2014 izpolnjete prijavnico (spodaj v prilogi) in jo pošljete na naslov: jaka.kenk@visit-idrija.si.


Za več informacij smo na voljo na elektronskem naslovu: jaka.kenk@visit-idrija.si.

Elektronska obvestila

Želite biti obveščeni o novostih in dogodkih?

Vreme

PON
TOR
SRE

12 / 25 °C

15 / 24 °C

16 / 22 °C

Geopark Idrija je družaben

Sledite nam na družabnih omrežjih #geoparkidrija